Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN Constanța cumpără tonere și cartușe de la o firmă din Târgoviște. Ce valoare are contractul (document)

ro

28 Mar, 2018 08:18 2068 Marime text
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit recent un contract de achiziție consumabile pentru echipamente periferice: tonere, cartușe.

Potrivit Licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. Au fost primite patru oferte, iar firma câștigătoare a fost declarată Meda Consult SRL din Târgoviște. Valoarea estimată a contractului a fost de 210.000 de lei, iar cea finală a ajuns la 163.996,4 lei fără TVA.

Despre Meda Consult SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 28 martie 2018, Meda Consult SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în municipiul Târgovişte, strada Ion Ghica. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat ăn cadrul firmei este Ileana Cristina Nicolescu care este şi administtrator alături de Dragoş Florin Nicolescu. Domeniul de activitate principal al firmei este comerţul cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate.
Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.596.978 de lei, un profit de 99.650 de lei şi 3 salariaţi.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea Document puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii