Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:31 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN Constanța, contract cu San Electroterm Grup pentru reabilitarea instalației de iluminat de la Ecluza Cernavodă (document)

ro

26 Oct, 2021 00:00 1232 Marime text
  • Contract nou între CN ACN și San Electroterm Grup
  • Atribuirea a avut loc pe 22 octombrie 2021
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru reabilitarea instalației de iluminat exterior la porturile de așteptare amonte și aval, inclusiv pasarelele pietonale de la Ecluza Cernavodă.
 
Atribuirea a avut loc pe 22 octombrie 2021, rezultatul final fiind publicat pe licitatiapublica.ro la data de 25 octombrie. La elaborarea soluțiilor tehnice de reabilitare trebuie avute în vedere:

- nivelul de iluminare pentru fiecare circuit de iluminat, eficiența energetică a instalațiilor de iluminat, modul de realizare a traseelor de cabluri pentru circuitele de iluminat, gradul de protectie IPXX pentru aparatajul și componentele instalațiilor, reabilitarea stâlpilor metalici și din beton de iluminat, protecția anticorozivă specială, accesul utilajelor în amplasament

- starea tehnică actuală a componentelor instalațiilor care se reabilitează;

- practicarea unor goluri de trecere cabluri prin elementele de construcție se va face numai cu acordul Achizitorului și după analizarea acestor posibilității

- condițiile tehnice specifice configurației amplasamentului, exploatării și functionalității instalațiilor

- sisteme, materiale și tehnologii eficiente și performante pentru instalațiile de iluminat exterior
 
Valoarea finală a achiziției este de 496.578 lei, iar firma câștigătoare este San Electroterm Grup SRL.


 

Date despre San Electroterm Grup SRL

 
 
Potrivit Confidas.ro, San Electroterm Grup a fost înființată în 2003 și are un capital social subscris de 400.000 de lei, integral vărsat.
 
Acțiunile sunt împărțite în mod egal între Ioan Buzău și Sergiu Dumitru Neagu, ambii fiind și administratorii companiei.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de „alte lucrări de instalații pentru construcții“.
 
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul privind atribuirea contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

San Electroterm Grup SRL a semnat cu CN APM Constanţa SA (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii