Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Municipal Constanța achiziționează articole și echipamente de sport de la firma unui fost handbalist (DOCUMENT)

ro

19 Oct, 2022 13:27 1993 Marime text
 

 
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 403.689,63 lei, ofertant câștigător fiind firma Fratelli Sports SRL.
 
Clubul Sportiv Municipal Constanța a atribuit contractul „Achiziție articole și echipament de sport“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, achiziția vizează articole și echipament de sport pentru disciplinele sportive: baschet, rugby, volei, judo, atletism, triatlon, înot și tenis de masă, conform specificațiilor tehnice din caietului de sarcini.
 
Contractul are data 5 octombrie a.c. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 403.689,63 lei, ofertant câștigător fiind firma Fratelli Sports SRL.
 
Despre SC Fratelli Sports SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 19 octombrie a.c., societatea Fratelli Sports SRL a fost înființată în anul 2009, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Fratelli Sports SRL a avut o cifră de afaceri de 6.352.518 lei, un profit net de 505.578 lei și 9 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 6.582.553 lei, un profit net de 804.022 lei și 8 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în Fratelli Sports sunt Bogdan - Radu Voina (cu 60%), care are și calitatea de administrator, și Cătălin - Lucian Geantă (cu 40%).
 
Bogdan - Radu Voina mai apare în două societăți care sunt în funcțiune, Voina Sport SRL - asociat unic, administrator și Handbalvolei Events SRL - asociat (54%), administrator, iar Cătălin - Lucian Geantă în alte trei: Stranieri SRL - asociat (50%), administrator, Premier Dirigeant SRL - asociat unic, administrator, și Handbalvolei Events SRL - asociat (36%).
 
Bucureșteanul Bogdan - Radu Voina este fost handbalist, fiul lui Radu Voina, fostul mare handbalist și antrenor român. Bogdan Voina a jucat la Steaua, dar și în Franța, la Selestat și Strasbourg, iar în acest an a candidat la președinția Federației Române de Handbal, alegerile fiind câștigate de Constantin Din.  
 
Confidas informează și că Fratelli Sports a încheiat 2.219 contracte de achiziții publice în valoare totală de 20.750.804,77 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CSM Constanța, figurând Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna, Asociația Clubul Sportiv Olimpic Cetate Râșnov, Asociația Handbal Club Dobrogea Sud Constanța, Casa Tineretului Câmpina, Centrul Cultural Județean Arad, Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache“, Club Sportiv Câmpina, Club Sportiv Chitila, Club Sportiv Comunal Măneciu, Club Sportiv Happy Kids 2010, Club Sportiv Municipal Alexandria, Club Sportiv Municipal Bacău, Clubul Sportiv Municipal Lugoj sau Clubul Sportiv Orășenesc Mizil. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Andrei Talpeș a promovat concursul de ocupare a postului de director la Clubul Sportiv Municipal Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii