Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Talpeș a promovat concursul de ocupare a postului de director la Clubul Sportiv Municipal Constanța (DOCUMENTE)

ro

16 Sep, 2022 12:50 2159 Marime text
 
 
Concursul de ocupare a postului de director al Clubului Sportiv Municipal a fost promovat de Andrei Talpeș, singurul candidat înscris.
 
Acesta era director interimar, iar la proba unică de concurs, susținerea proiectului de management, a primit punctajul 9.55.
 

Ne bucurăm că începem o poveste nouă, credem în oameni și avem și obiective însemnate. E doar începutul. CSM Constanța e un proiect sănătos, în care pasiunea și ambiția sunt foarte mari, a spus Andrei Talpeș, la conferința de lansare a strategiei CSM Constanța.

  
CSM Constanța este o instituție de drept public cu personalitate juridică, ce funcționează în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanța. 

Andrei Talpeș a activat și ca manager general al Baschet Club Athletic Neptun Constanța, dar și ca președinte al Asociației Județene de Baschet Constanța. De asemenea, în ultimii ani, Andrei Talpeș a fost coordonator al departamentului de baschet 3X3 al Federației Române de Baschet, iar în această perioadă echipa feminină de baschet 3X3 a României a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Declarație de avere și de interese

În declarația de avere completată pe 24 iunie 2022, Andrei Talpeș a înscris un cont current la Banca Transilvania, deschis în 2015, cu valoare la zi de 50.017,92 lei.
 
La capitolul „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Andrei Talpeș a declarat sumele din salarii: 188.421 lei – Andrei Talpeș (contract de activitate sportivă la Asociația Baschet Club Athletic Constanța), 50.804 lei – soția, Raluca Talpeș (ca asistent universitar la Universitatea „Ovidius“ Constanța), dar și suma de 2.568 lei (alocație copil).
 
Andrei Talpeș nu a declarat interese.     

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii