Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă achiziționează servicii de curățenie și igienizare (DOCUMENT)

ro

06 May, 2023 16:15 1390 Marime text
  • Contractul are data 11 aprilie a.c., valoarea acestuia este de 670.036,5 lei, ofertant câștigător fiind firma Green Prest Util SRL.


Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de curățenie și igienizare în spațiile interioare și exterioare ale locațiilor în care își desfășoară activitatea personalul sportiv și auxiliar al Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.

Contractul are data 11 aprilie a.c., valoarea acestuia este de 670.036,5 lei, ofertant câștigător fiind firma Green Prest Util SRL.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciile de curățenie și igienizare se desfășoară pentru o suprafață de 63.813 mp.
 

Despre Green Prest Util SRL

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 5 mai a.c., Green Prest Util SRL a fost înființată în anul 2023, are adresa în Cernavodă, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală este „Activităţi generale (nespecializate) de curăţenie interioară a clădirilor“.

Conform sursei citate, în Green Prest Util SRL asociat unic este Cristina Gheorghe, care are și calitatea de administrator. Aceasta nu apare și în alte firme.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)


Citește și:

De la cine achiziționează Clubul Sportiv Axipolis Cernavodă mâncare preparată (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii