Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:11 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va îmbrăca poliţiştii locali din Constanţa

ro

15 Nov, 2016 00:00 1581 Marime text
Un anunţ postat în luna septembrie a acestui an pe licitatiapublica.ro confirma faptul că municipalitatea vrea să achiziţioneze uniforme de poliţie pentru angajaţii Poliţiei Locale Constanţa. De fapt, era vorba despre achiziţionarea de „componente din uniforma de serviciu a poliţistului local care au depăşit durata maximă de uzură“. Valoarea estimată fără TVA a contractului era de 107.395 de lei. Societăţile interesate să obţină acest contract puteau depune oferte până în data de 3 octombrie anul curent.
 
Acum, se ştie cine a obţinut contractul prin atribuire directă: SC Tactica Outdoor SRL, din Bucureşti. Firma respectivă a fost unicul ofertant, atribuirea s-a făcut pe 28 octombrie a.c., iar societatea comercială câştigătoare s-a angajat să onoreze contractul oferit de Primăria Constanţa pentru suma de 99.782 de lei.
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, SC Tactica Outdoor SRL a fost înfiinţată în luna septembrie a anului trecut şi are sediul social declarat într-un apartament din Sectorul 3, Bucureşti. Societatea are doi asociaţi: Alexandra Diana Vasile, născută pe 10.01.1990, în Slatina (judeţul Olt), cu 10% cotă de participare la beneficii şi pierderi, şi Dănuţ Avîrvarei, născut pe 19.09.1967, în comuna Deleni (judeţul Neamţ), cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. De altfel, Dănuţ Avîrvarei este şi administratorul SC Tactica Outdoor SRL, mandatul său fiind valabil până în septembrie 2019.
 
Potrivit aceleiaşi surse, domeniul de activitate principal al firmei bucureştene se axează pe „comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi al articolelor din piele, în magazine specializate“.

Citeşte şi

Ti-a placut articolul?

Comentarii