Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniformele poliţiştilor locali vor fi furnizate, ca şi în 2016, de Tactica Outdoor SRL

ro

08 Sep, 2018 00:00 1655 Marime text
Municipalitatea a atribuit contractul de achiziţie de uniforme de poliţie, potrivit anunţului de atribuire nr. 190142/06.09.2018. Reprezentanţii municipalităţii afirmă că actualele echipamente ale Poliţiei Locale au atins uzura maximă, iar achiziţia era necesară pentru buna desfăşurare a activităţilor de serviciu. Valoarea totală finală a contractului este de 766.418,5 lei.

Contractul a fost atribuit firmei Tactica Outdoor SRL, cu sediul social în Bucureşti. Societatea a fost înfiinţată în luna septembrie 2015 şi are doi asociaţi: Alexandra Diana Vasile şi Dănuţ Avîrvarei. Avîrvarei este şi administratorul societăţii, care are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi al articolelor din piele, în magazine specializate“.
 
Facem menţiunea că Primăria Constanţa a mai achiziţionat de la aceeaşi societate comercială componente din uniforma de serviciu a poliţistului local şi în anul 2016.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Citeşte şi:
 
Tactica Outdoor îi îmbracă pe poliţiştii locali din Constanţa  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii