Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:08 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se ocupă de utilarea camerelor şi apartamentelor din cadrul Căminului Militar de Garnizoană Constanţa (document)

ro

19 Oct, 2016 14:45 2500 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Unitatea Militară 02132 a atribuit un contract de achiziţie de produse – mobilier, pentru utilarea camerelor şi apartamentelor din cadrul Căminului Militar de Garnizoană nr. 2 Constanţa.

Au fost primite două oferte, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preţ. Au fost încheiate mai multe contracte cu firma Opal Construct SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Pescarilor.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma la care facem referire a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, născut în 1929. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De menţionat că Niculai Munteanu nu apare în calitate de asociat în alte firme. În altă ordine de idei, administrator este Radu Călin, născut în Constanţa.
 
Opal Construct SRL are un capital social subscris de 1000 RON integral vărsat şi se ocupă cu comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare. Firma are numeroase colaborări cu autoritățile publice locale și județene, atât din Constanța, cât și din împrejurimi.

În secțiunea Documente a acestui articol puteți consulta integral textul anunțului de atribuire a licitației.

Ti-a placut articolul?

Comentarii