Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine livrează lemn pentru ajutoarele de încălzire oferite de Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa

ro

25 Jan, 2017 00:00 872 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a atribuit recent contractul „Achiziţia de combustibil solid - lemn de foc de esenţă tare necesar distribuirii de ajutoare pentru încălzirea locuinţei de către Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa“.
 
 Potrivit anunţului de atribuire nr. 175209/21.01.2017, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul prevede furnizarea de material lemnos de esenţă tare necesar distribuirii de ajutoare pentru încălzirea locuinţei de către Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa. Cantitatea de material lemnos ce va fi furnizat în baza acordului-cadru este de minimum 2.600 de tone şi de maximum 5.000 de tone, prin contractele de achiziţie publică subsecvente încheiate pe durata acordului-cadru.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 2.675.000 de lei, fără TVA, atribuirea fiind realizată prin negociere fără anunţ de participare, ţinându-se cont de preţul cel mai scăzut al ofertei. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare constă în faptul că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisă, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Au fost luate în considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selecţie calitativă. Atribuirea a avut loc pe 10 ianuarie, fiind depuse şi acceptate două oferte. Câştigătoare a ieşit societatea SC Cerexpres 2001 SRL, cu sediul în satul Leiceşti, comuna Coşeşti, judeţul Argeş. Valoarea totală finală a contractului este de 2.675.000 de lei, fără TVA.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Cerexpres 2001 SRL a fost înfiinţată în 2001, având sediul social în satul Leiceşti, comuna Coşeşti, judeţul Argeş. Capitalul social al firmei este de 200 de lei şi este deţinut de Florin Petrescu, născut pe 10.06.1964, care deţine şi funcţia de administrator. Societatea se ocupă de exploatarea forestieră.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii