Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:40 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine furnizează gaze medicale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

ro

17 Feb, 2017 00:00 494 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Recent, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a atribuit contractul „Gaze medicale - cinci loturi“, anunţul fiind publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice cu numărul 205784/06.02.2017.
 
Pentru acest contract au fost depuse două oferte, valoarea sa estimată fiind de 184.478,6 lei. În urma evaluării ofertelor, a fost stabilită câştigătoare societatea Messer Romania Gaz SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Delea Veche nr. 24, care a avut oferta cu preţul cel mai scăzut, respectiv 37.635 de lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Messer România Gaz SRL a fost înfiinţată în 1998 şi are sediul social în Bucureşti, Sectorul 2, strada Delea Veche nr. 24. Capitalul social este de 2.178.240 de lei, integral vărsat în 68.070 de părţi sociale a câte 32 de lei, deţinut de Messer Belgium NV, societate belgiană. Administrator este Wolfgang Indenhuck, cetăţean german, născut pe 28.08.1966. Societatea se ocupă cu fabricarea gazelor industriale.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii