Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câștigat contractul de supraveghere video a obiectivelor aflate în administrarea Primăriei Constanța? (document)

ro

06 May, 2020 00:00 2716 Marime text

Primăria municipiului Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind Serviciul de supraveghere video a obiectivelor aflate în administrarea municipalității.
Valoarea contractului este de 126.742 de lei fără TVA iar durata lui este de 12 luni, vezi secțiunea documente.
Prin intermediul constractului, municipalitatea achiziţionează un sistem de supraveghere video a obiectivelor aflate în administrarea Primăriei municipiului Constanţa prin intermediul a câte două camere video de exterior de tip IP cu alimentare PoE (prin cablu ethernet). 
Detalii despre firma câștigătoare:
Cu sediul social în Bucureşti, RCS & RDS SA are un capital social subscris de 42.206.417 lei, integral vărsat, compus din 422.064.170 de acţiuni nominative, valoarea uneia fiind de 0,1 lei, potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului. Societatea se ocupă cu „activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu“.
 
Acţionari persoane juridice sunt RCS & RDS SA şi Cable Communications Systems NV, cu sediul social în Olanda. De asemenea, drept acţionari persoane fizice figurează Zoltan Teszari, născut în Oradea (1,847717% din capitalul social), Asociaţi listă (0,000047% din capitalul social), Asociaţi persoane fizice (1,944242% din capitalul social).
 
Persoane împuternicite sunt Bulgac Serghei, preşedintele Consiliului de Administraţie şi director general, Mihai Dinei, membru neexecutiv al Consiliului de Administraţie, Bogdan Ciobotaru, membru neexecutiv al Consiliului de Administraţie, Valentin Popoviciu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Ioan Bendei, vicepreşedinte Consiliului de Administraţie.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. Contractul poate fi consultat în secțiunea „Documente”.
 

Citește și:

Primăria Constanţa cumpără un sistem de supraveghere video

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii