Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:01 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA cumpără scule şi unelte de uz general (document)

ro

17 Sep, 2015 20:34 1073 Marime text
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, sucursala Regională CF Constanţa, a atribuit, la data de 15 septembrie, contractul „Scule şi unelte de uz general (două loturi)”. Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, valoarea finală fiind de 185.112 lei.

Potrivit anunţului de atribuire cu numărul 161475 / 24.07.2015, descrierea succintă a contractului este următoarea: „furnizare piese şi accesorii maşini mică mecanizare, discuri debitare, pânză abrazivă, pietre polizor, conform caietelor de sarcini, pentru întreţinerea liniilor CF, pentru funcţionarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei feroviare. Produsele vor fi livrate la magazia depozitului regional al Sucursalei RCF Constanţa, în condiţiile de ambalare specificate în caietul de sarcini”, se specifică în anunţ. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.
 
Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut". Menţionăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică. LSG Interserv SRL este numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit primul lot (piese şi accesorii maşini de mică mecanizare). Estimat la o valoare de 28830.00 lei (fără TVA), contractul a fost atribuit pentru suma de 28036.10 (fără TVA).
 
Cu privire la cel de-al doilea lot (discuri debitare, pânzp abrazivă, pietre polizor), acesta a fost atribuit firmei Carbochim SA. Contractul a fost estimat iniţial la suma de 29996.00 lei (fără TVA) şi vândut pentru suma de 22968.00 lei (fără TVA).
 
Detalii despre firma care a câştigat primul lot
 

Cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, LSG Interserv SRL a fost înfiinţată în decembrie 1994, ca societate cu răspundere limitată. Firma are drept domeniu de activitate „comerţul cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule”.
                                                                                                                                       
Conform Registrului Comerţului, ca asociaţi persoane fizice figurează Gheorghe Constantin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Acesta are calitatea de asociat unic, dar şi de administrator. Gheorghe Constantin mai figurează ca asociat în firmele GS Consulting Serv SR, aflată în funcţiune, şi Sens SA, radiată.
 
Potrivit vrajitorul.eu, în anul 2014, LSG Interserv SRL a înregistrat o cifră de afacere de 3.935.991 lei, un profit net al exerciţiului de 14.681 lei şi 9 salariaţi.
 
Detalii despre firma care a câştigat cel de-al doilea lot
 
Înfiinţată în anul 1991, Carbochim SA, cu sediul în Cluj-Napoca, are drept activitate „fabricarea de produse abrazive”. Conform Registrului Comerţului, firma nu are înregistraţi ca acţionari persoane juridice şi fizice. Însă figurează o listă de asociaţi cu denumirea „Acţionari Conf. Bursei de Valori Bucureşti”, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%.
 
Ca persoane împuternicite figurează Viorel Dorin Popoviciu, care are calităţile de administrator şi conducător, dar şi funcţiile de preşedinte consiliu de administraţie şi director general. Tot ca persoane împuternicite figurează şi Iacob Ovidiu Turcu, ce deţine calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie, Mircea Pietro Ionescu, cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie, Gheorghe Titus Dan Popa, cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie, şi Viorel Vasile Crişan, de asemenea cu calitatea de administrator şi funcţia de membru în consiliul de administraţie.

Conform vrajitorul.eu, Carbochim SA a înregistrat o cifră de afacere de 30.321.507 lei, un profit net al exerciţiului de 1.468.013 lei şi 233 de salariaţi. Datele se aplică pentru anul 2011.
 
Sursa foto: capital.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii