Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR S.A. înlocuiește o parte dintre traversele din beton, pe linia I București - Constanța (DOCUMENT)

ro

30 Mar, 2022 21:14 3152 Marime text
CFR S.A., foto: pixabay

CFR S.A a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de înlocuire a traverselor din beton pe linia I 800 București - Constanța, între stațiile Dorobanțu – Basarabi.
 
Contractul a fost atribuit pe 22 martie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 29 martie.

Conform licitatiapublica.ro, lucrările presupun înlocuirea traverselor necorespunzătoare din beton precomprimat și din lemn speciale de pod, afectate de material rulant deraiat, cu material similar nou și executarea lucrărilor la instalațiile SCB și LC afectate, pe linia I 800 București - Constanța, între stațiile Dorobanțu - Basarabi, în scopul readucerii căii în regim normal de funcționare și al eliminării restricției de viteză existentă.

Durata de execuţie a lucrărilor este de maxim 90 zile calendaristice de la data prevăzută în ordinul de începere a acestora.

Numărul de zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 8 zile.

Entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări în a 6-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală a contractului este de 6.179.781,64 lei, iar societatea comercială câștigătoare este Wiebe Romania.
 
Despre Wiebe Romania

Potrivit Confidas.ro,Wiebe Romania se ocupă de „lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane“, este controlată de companiile Wiebe International GMBH și de Wiebe Holding GMBH CO KG din Germania și administrată de Daniel Birsan și de Marco Alpert.

Societatea comercială a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 1.

Compania Wiebe Romania SRL a încheiat 41 contracte de achiziții publice in valoare totală de 167.919.026,35 lei.

În anul fiscal 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 89.963.656 lei, profit 9.646.624 lei și a raportat un număr mediu de 166 salariați.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii