Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:06 19 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR modernizează mai multe tronsoane pe raza județului Constanța. Ce firmă se va ocupa de lucrări (document)

ro

13 Sep, 2019 00:00 724 Marime text
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, având ca obiect lucrări de modernizare TN Buclă Keu Nord Stația Port A Constanța (proiectare și execuție) - lot 1, modernizare TN linia de legătură zona 1 - stația Port A Constanța (proiectare și execuție) - lot 2, modernizare TN Magazii SOCEP l 3,4,5 dana 35-43 Port B Constanța (proiectare și execuție) - lot 3, Modernizare TN L 1 și 2 D45-48 Mol 3 Port B Constanța (proiectare și execuție) - lot 4.
 
Atribuirea a avut loc la data de 9 septembrie 2019, valoarea finală a contractului fiind de 3.278.160 de lei. Conform prevederilor caietului de sarcini, se vor elabora proiectele tehnice și detaliile de execuție în baza expertizelor și DALI existente, care vor fi verificate de verificator de proiecte în domeniile A5, B3, D. Se va obține avizul AFER pentru caietele de sarcini elaborate în cadrul proiectului tehnic. Se vor obține avizele și autorizațiile de construire în numele entității contractante.
 
Se vor executa lucrările de refacere a substratului și suprastructurii CF în zona trecerilor la nivel, de modernizare a trecerilor de nivel cu dale elastice, de amenajare a drumului în zona trecerilor de nivel, inclusiv montarea de parapete și indicatoare IR. Lucrările vor fi executate după avizarea planului de management al traficului feroviar și auto și obținerea tuturor avizelor și a autorizației de construire. Europan Prod SA și-a adjudecat loturile contractului.
 

Despre firma câștigătoare

 
Societatea Europan Prod SA a fost înregistrată în anul 1995, în Pitești, județul Argeș. Conform Registrului Comerțului, capitalul social subscris este de 1.740.000 lei, integral vărsat, compus din 11.600 de acțiuni, fiecare în valoare de 150 lei. Acționarii societății sunt Gheorghe Molete, Molete C. Brîndușa, Gheorghe Molete, Mirel Molete și Ion Molete. Ion Molete este, de asemenea, și administratorul firmei. Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este „lucrări de construcție a căilor ferate de suprafață și subterane”.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 
În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
     
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii