Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători SA, contract cu Transguard Security SRL, pentru pază obiective, bunuri și valori! (DOCUMENT)

ro

29 Jan, 2024 10:18 729 Marime text
 
 
  • Transguard Security SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de protecție și gardă“.
  • Asociat unic în Transguard Security SRL este Ileana – Corina Ușmec, cea care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în două firme în funcțiune: Interconst 2005 SRL (asociat, cu 80%, și administrator) și Transguard Protect SRL (asociat, cu 60%, și administrator).
 
Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA achiziționează servicii de pază obiective, bunuri, valori aparţinând Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Constanța -  SRTFC Constanța - S.E.L.C. Medgidia.
 
Contractul - în valoare de 556.803 de lei - a fost atribuit companiei Transguard Security SRL.
 
Despre Transguard Security SRL
 
Potrivit termene.ro, firma Transguard Security SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de protecție și gardă“.
 
Asociat unic în Transguard Security SRL este Ileana – Corina Ușmec, cea care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în două firme în funcțiune: Interconst 2005 SRL (asociat, cu 80%, și administrator) și Transguard Protect SRL (asociat, cu 60%, și administrator).
 
În 2022, Transguard Security SRL a avut o cifră de afaceri de 17.346.688 lei, un profit de 1.877.262 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 359.
 
Platforma termene.ro informează că Transguard Security SRL are mai multe contracte câștigate.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Transguard Security SRL a formulat o nouă contestație
DSP Constanța a anulat licitația pentru servicii de pază, CNSC a dispus însă continuarea procedurii!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii