Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV a contractat o firmă din București pentru licențe de programe (document)

ro

20 Aug, 2021 00:00 3111 Marime text
  • Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale a cumpărat licențe de programe pentru calculatoare
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale a atribuit un contract pentru furnizarea de licențe antiviruși.
 
Astfel, prin licitația organizată de CERONAV s-a achiziționat licențe antiviruși pentu servere, stații locale și mail, pentru o perioadă de trei ani, cât și licențe Adobe Acrobat Pro DC și Adobe Photoshop Creative Cloud, fiind vorba de o subscripție de trei ani.
 
Atribuirea a avut loc pe 3 august 2021, rezultatul final fiind publicat pe 19 august 2021. S-a cumpărat, astfel, licenţe antiviruşi – 25 bucăți, necesare pentru menținerea nivelului de Securitate în rețeaua de date. Totodată, s-au cumpărat cinci licențe pentru Adobe Acrobat Pro DC și două licențe Adobe Photoshop Creative Cloud, pentru creșterea eficienței prelucrărilor compartimentului pentru pregătirea diverselor materiale didactice sau de prezentare.
 
Valoarea totală a achiziției este de 144.383,86 lei, firma câștigătoare fiind Mida Soft Business SRL.
 

Mida Soft Business SRL, în Registrul Comerțului

 
Societatea a fost înființată în anul 2003, cu sediul social pe strada Cetatea Histria, Sector 6, București. Asociați în firmă, cu 50% cotă de participare, sunt Dumitru Daniel Moruz și Florentina Moruz. Administrator este Dumitru Daniel Moruz. Mida Soft Business SRL mai este asociată în Else Digital Solutions SRL și în Evolution Prest Systems SRL. Dumitru Daniel Moruz este asociat la Bring Solutions SRL și la Momentul Automotive SRL. Conform datelor financiare, în anul 2020, firma are 42 de salariați, la o cifră de afaceri de 58.751.008 lei, cu un profit de 1.918.699 lei. Compania Mida Soft Business SRL a încheiat 12529 contracte de achiziții publice in valoare totală de 145.089.018,07 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.r

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Compania Euromaster, deținută de Ovidiu Sorin Cupșa, directorul general al CERONAV, „reprofilată“

 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii