Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:56 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari cumpără reactivi de la o firmă din București

ro

13 Oct, 2020 00:00 2437 Marime text
  • Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța a semnat cu Medist SRL un contract
  • Firma va furniza reactivi pentru următoarele șase luni
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei a atribuit, în urma unei licitații publice, un contract aferent achiziției de reactivi pentru Laboratorul de analize medicale din Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari – Lot 1, 3, 4, 5.
Atribuirea a avut loc la data de 1 octombrie 2020, însă rezultatul a apărut la data de 8 octombrie 2020. Acordul cadru are o valabilitate de 6 luni. Reactivii sunt pentru Laboratorul de Analize medicale din Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari - Lot nr. 1 - Pachet reactivi coagulare, Lotul 3 - Pachet reactivi biochimie, Lotul 4 Pachet reactivi urină, Lotul 5 - Pachet reactivi electroforeză. Valoarea achiziției este de 268.847,73 lei. Medist SRL este firma câștigătoare.
Medist SA a fost înființată în anul 1994 și are sediul în municipiul  Bucureşti, strada Ion Urdăreanu. Capitalul social subscris de 128.180 lei, integral vărsat, este compus din 128.180 acţiuni nominative. Acţionarii societății sunt: Coica Gheorghe Florin, cu 8% din capitalul social, Manole Mihaela Elena cu 1,73% din capitalul social, Vladescu Carmen, cu 50,5% din capitalul social, Anghel Gabriela Cristina, cu 2% din capitalul social, Manole Ionel, cu 34,27% din capitalul social, Crăciun Cristina Ioana, cu 3,5% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei care se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat sunt: Manole Ionel -  director general și Coica Gheorghe Florin – administrator.

În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii