Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:06 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Scafandri, contract de servicii pentru repararea navelor (document)

ro

20 Sep, 2021 13:10 1927 Marime text
  • Centrul de Scafandri cumpără servicii de reparații nave.
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța (Centrul de Scafandri) a atribuit, la data de 14.09.2021, un contract de servicii reparații nave.

Societatea care va executa reparațiile este Navirex SRL din Constanța.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 747.520 lei.

Descrierea contractului

Serviciile sunt destinate pentru menținerea capacității de intevenție și de executare a misiunilor specifice navelor unității.

Termenul in care operatorii economici pot solicita clarificare/informatii suplimentare este pana in a 5-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Termenul in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este pana in a 2-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Autoritatea contractanta va raspunde, in mod clar, complet si fara ambiguitati, pana la termenul stabilit in invitatia de participare.

Persoane cu funcții de decizie din cadrul autorităţii contractante


Fagmi IUZEIR – Șef Serviciu Marketing și Achiziții; Adrian DOBROIU - Șef al Logisticii; Andrei BURSUC - Locțiitor tehnic; Andrei GORDEȘ - Șef al Logisticii; Elena-Loredana VLAD - Economist birou achiziții; membrii de rezervă: Dragoş-Viorel DUMITRU - Șef Secție Logistică, Elena-Amelia COJOCARU - Șef Birou Achiziții, Cornel COȘUG - Locțiitor tehnic, Nicușor ANTONESI - Ajutor șef mecanic, Marinela SERBAN - Economist birou achiziții.

Despre Navirex SRL

Societatea Navirex SRL a fost înființată în anul 1992, în municipiul Constanța și are ca activitate principală „repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor”.

Pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 1.925.044 lei, un profit de net de 659.269 lei și un număr de 14 angajați.

Potrivit confidas.ro, asociații societății sunt Marcela Popa, Corina Melania Ion, Neli Oviduța Ioniță și Raluca Mădălina Scurtulescu. Administratorul societății este Marcela Popa.

Firma are un singur punct de lucru în Constanța.

Compania Navirex SRL a încheiat 98 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.904.358,58 lei. Printre autoritățile contractante se numără Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, ARSVOM și CN APM Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii