Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:47 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societăți se ocupă cu aprovizionarea Spitalului Militar din Constanța cu legume și fructe proaspete (document)

ro

10 Jul, 2017 20:39 1077 Marime text
Ministerul Apărării Naționale, prin U.M 02175 Constanța (Spitalul Militar) a atribuit recent un contract de furnizare legume-fructe. Conform licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziționarea a 4000 kg de cartofi albi/roz de vară, 400 kg ceapă galbenă/albă de vară, 100 km de păstârnac, 300 kg morcov proaspăt, 200 kg vinete, 200 kg ardei gras, 200 kg tomate, 200 kg castraveți, 1000 kg de varză și 200 kg de mere psoapete.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele trei oferte primite câștigătoare au fost declarate cele venite din partea PFA Amariei G. Petru, cu sediul social în sat Rotopănești, nr. 17, loc. Horodinceni, județul Suceava (valoare contract 6.808 lei) și  Stedyan Com SRL, cu sediul în Brăila, strada Școlilor nr. 39 (valoare contract 3.597 lei).

Despre PFA Amariei G. Petru

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 9 iulie 2017, societatea a fost înființată în anul 2006, iar asociat este Petru Amariei. Domeniul principal de activitate îl reprezintă cultivarea fructelor seminţoase şi sâmburoase.

Despre Stedyan Com

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 9 iulie 2017, SC Stedyan Com cu sediul social în Brăila, strada Şcolilor nr. 39 are un capital social subscris de 225.200 lei, integral vărsat şi un singur asociat, Dumitru Dănuţ Sterea care este şi administratorul societăţii. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.

Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul fiscal 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 10.878.473 de lei, un profit de 194.706 de lei şi 28 de angajaţi.
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractulului de pe licitatiapublica.ro. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii