Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:48 12 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate va actualiza sistemul „Hipocrate“ al Spitalului Judeţean Constanţa (document)

ro

15 May, 2019 00:00 1096 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa a organizat o licitaţie pentru achiziţia de servicii de actualizare şi suport tehnic în exploatarea sistemului informatic integrat „Hipocrate”, pentru unitatea spitalicească.
 
Atribuirea s-a făcut la data 24 aprilie 2019, serviciul contractat fiind acela de actualizare şi suport tehnic în exploatarea sistemului informatic integrat „Hipocrate“ pentru SCJU Constanţa. Valoarea finală a contractului este de 426.000 de lei. Romanian Soft Company este firma câştigătoare.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 20 mai 2017, societatea Romanian Soft Company SRL, cu sediul social în Bucureşti, are un capital social subscris de 285.000 de lei, integral vărsat, divizat în 2850 de părţi sociale, fiecare în valoare de 100 de lei. Asociat persoană juridică în cadrul societăţii este Genius IT Solutions SRL cu sediul în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 83,856% / 83,856%. Asociaţi persoane fizice sunt Gabriel Gheorghe Oprea şi Ioana Cristina Crăciun, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8,072% / 8,072%. Administratorii societăţii sunt Alexandra Mădălina Voicu şi Gabriel Gheorghe Oprea. Domeniul de activitate principal îl reprezintă „activităţi de editare a altor produse software”. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii