Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Ce societate furnizează ustensile de bucătărie Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ din Constanța. Valoarea contractului (document)

ro

12 Nov, 2018 08:30 1483 Marime text
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“- UM 02192 Constanța a atribuit recent un contract de furnizare ustensile de bucătărie. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin procedură simplificată și prevede furnizarea de materiale de resortul hrănirii, pe loturi, astfel:
LOT 1 - Cratițe, oale, tigăi și tavi
LOT 2 - Farfurii, căni din porțelan și sticlă
LOT 3 –Tacamuri și alte accesorii din inox
LOT 4 - Alte accesorii de resortul hrănirii din lemn și PVC
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 77.393,17 lei, iar firma care a câștigat contractul (toate cele patru loturi) este Pro Horeca SRL din Venus.
 
Despre Pro Horeca SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 12 noiembrie 2018, societatea a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Venus, municipiul Mangalia, strada Nicolae Iorga nr. 46, județul Constanţa. Societatea are capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este Victor Bădică, acesta fiind și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017, societatea a raportat cifră de afaceri netă de 2.627.552 de lei, profit de 354.736 de lei și 4 salariați.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii