Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate aprovizionează Școala Mircea Eliade din Cernavodă cu alimente. Ce valoare are contractul (document)

ro

02 Feb, 2018 12:42 3161 Marime text
Școala Gimnazială Mircea Eliade Cernavodă a atribuit recent un contract de achiziție alimente, diverse produse alimentare. Potrivit Licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl constituie achiziționarea de alimente, iar valoarea estimată a achiziției este de 135.000 lei fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea Crizantema Com SRL, ofertă declarată câștigătoare. Valoarea finală a contractului a ajuns la 122.763 lei fără TVA.
 
Despre Crizantema Com SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 2 februarie 2018, societatea Crizantema Com a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în sat Făcăeni, comuna Făcăeni, județul Ialomiţa. Societatea are capital social subsris de 300 de lei integral vărsat, iar unic asociat în cadrul firmei este Vasilica Milea, aceasta fiind și administratorul societății. Domeniul de activitate al firmei îl reprezintă comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Conform datelor furnizate de Ministerul de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 586.380 de lei, profit de 72.148 lei și 2 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii