Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:14 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce kit cumpără Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de la o firmă din Bucureşti (document)

ro

27 Feb, 2016 15:54 1233 Marime text
 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract intitulat „kit complet pentru procesare prin metodă de imunohistochimie a 250 lame”.
 
Precizăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică. Dintre cele două oferte primite, a fost admisă una. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Prion Poct SRL, o firmă ce funcţionează într-un apartament de bloc de pe strada Ştefan Negulescu din Bucureşti.
 
Înfiinţată în anul 2009, firma este deţinută de doi asociaţi, care ocupă şi funcţia de administratori, şi anume Constantin Claudiu Prisecaru şi Cristian Ionescu Niculescu. Potrivit codificării CAEN, firma se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. În 2014, firma raporta o cifră de afaceri de 19.120.099 de lei şi un profit net de 4.442.810 de lei, având 19 angajaţi. Prisecaru şi Ionescu apar ca asociaţi şi în firma Brinova SRL.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii