Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:00 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firme se vor ocupa de cadastrul imobilelor din proprietatea municipiului Constanţa? Printre acestea, un SRL care aparţine unui fost deputat şi consul în Senegal!

ro

12 Mar, 2018 00:00 1396 Marime text
Primăria Constanţa a atribuit serviciul pentru verificarea şi întocmirea documentaţiei necesare obţinerii numărului cadastral pentru imobilele din proprietatea Municipiului Constanţa şi înscrierea în Cartea Funciară a acestora, potrivit anunţului de atribuire nr. 187060/03.03.2018.

Prin realizarea acestor servicii de cadastru, se vor asigura determinarea şi evidenţa exactă a suprafeţelor de teren aferente imobilelor aparţinând domeniului public şi privat al municipiului Constanţa sau aflate în administrarea Consiliului Local al municipiului Constanţa, clarificarea regimului juridic pentru aceste imobile, în sensul înscrierii în Cartea Funciară a drepturilor reale ale proprietarului/administratorului, respectiv municipiul Constanţa, sau ale Consiliului Local Constanţa. Au fost primite cinci oferte, iar câştigători au fost desemnaţi SC Theotop SRL, Primul Meridian SRL şi Gauss SRL.
 

Despre Gauss SRL

 
Potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, societatea Gauss SRL, cu sediul în Timişoara, a fost înfiinţată în anul 1992. La vremea respectivă, firma era deţinută de către SC Petrobanat Holding SRL, cu 51% din beneficii şi pierderi, Claudiu Ţaga (fost deputat, membru UNPR şi PNL, dar şi ex-consul al României în Senegal), cu 25%, şi de colegul de armată al acestuia, Mircea Stoian, cu 24% din acţiuni. Ulterior, acţionariatul firmei s-a modificat, din societate intrând şi ieşind alţi asociaţi. Structura acţionariatului Gauss SRL la data de 11 martie 2018 arăta în felul următor: Mircea Stoian deţine 66,10% din părţile sociale şi este şi administrator, în timp ce fostul deputat Claudiu Ţaga deţine 33,89% din părţile sociale. Obiectul de activitate al societăţii constă în activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea. Firma are sediul social în Timişoara, iar valoarea contractului este 510.000 de lei fără TVA.

Despre SC Theotop SRL

 
Societatea bucureşteană a fost înfiinţată în 1991, de Valeriu Marian Manolache, care deţine în continuare 75% din acţiunile firmei, alături de fiul său, Teofan. Acesta are 25% din părţile sociale şi calitatea de administrator. Sediul social este în Bucureşti, domeniul de activitate - activităţile de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar valoarea contractului este 571.116 lei fără TVA.
 

Primul Meridian SRL

 
Laurenţia Glonţ Dinu P. este administrator şi asociat al firmei înfiinţate în 1994. Sediul social al firmei este în Slatina. Valoarea contractului este de 1.709.520 de lei fără TVA. Domeniul de activitate: activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii