Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:08 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va livra reactivi către SCJU Constanța (document)

ro

15 Sep, 2021 10:15 1983 Marime text
 
 
 
  • Praxis Medica va furniza  reactivi pentru Laboratorul de Biologie Moleculara– "PCR -reactivi și consumabile compatibile cu sistemul Bioneer pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a încheiat un acord cadru pentru furnizare reactivi.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Furnizare REACTIVI pentru LABORATORUL de BIOLOGIE MOLECULARA– "PCR -reactivi și consumabile compatibile cu sistemul Bioneer “. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea reactivilor pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța este Praxis Medica.
 
Atribuirea a avut loc în data de 26.08.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Furnizare REACTIVI pentru LABORATORUL de BIOLOGIE MOLECULARA– "PCR -reactivi si consumabile compatibile cu sistemul Bioneer"

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 853950 lei.
 

Despre Praxis Medica, firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2002  și are sediul social în Iași.
  
Asociați sunt  Hristodorescu Cristian și  Hristodorescu Cristina, care sunt și administratori. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 61.959.272  lei, profit net de 21.430.866 lei și un număr de 12  angajați.
 
Compania Praxis Medica SRL a încheiat 1008 contracte de achiziții publice in valoare totală de 31.020.566,31 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Agentia Nationala Antidrog, Centrul Medical De Diagnostic Si Tratament Ambulatoriu "Dr. Nicolae Kretzulescu", Centrul Medical Clinic Cristian Serban Buzias, Centrul National Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii Dr. Nicolae Robanescu.
 
Societate are un număr de 1008 contracte publice și 10 dosare în instanță. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii