Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va amenaja adăposturile pescărești de la Ghindărești, județul Constanța (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2022 00:00 1478 Marime text
  • Una dintre problemele principale ale pescarilor din Dunăre este lipsa adăposturilor pescărești datorate lipsei terenurilor de construcție care aparțin domeniului public de interes național, ceea ce face ca construcția acestora sa fie imposibil de realizat pe uscat
 
Primăria comunei Ghindărești, județul Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru realizarea unui adăpost pescăresc pe raza comunei.
 
Atribuirea a avut loc pe 3 iunie, iar rezultatul final va fi afișat pe 8 iunie 2022. Prioritatea esențială a inițiativei a fost promovarea pescuitului sustenabil din punct de vedere al mediului, eficient din punctul de vedere al utilizării resurselor, inovator, competitiv și bazat de cunoaștere. Prin accesarea finanțării prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, primăria comunei Ghindărești își propune să creeze condițiile necesare redresării economice, generarii creșterii locurilor de munca din domeniul pescuitului, acvaculturii și afacerilor maritime. Una dintre problemele principale ale pescarilor din Dunăre este lipsa adăposturilor pescărești datorate lipsei terenurilor de construcție care aparțin domeniului public de interes național, ceea ce face ca construcția acestora sa fie imposibil de realizat pe uscat. Prin urmare, singura variantă viabilă care să satisfacă exigențele de mediu sunt adăposturile pescaresti plutitoare, care pot fi amplasate în funcție de sezonalitatea pescuitului în diferite zone de pescuit în zona comunei Ghindărești. Aceste constructii plutitoare tip adăpost pescăresc vor imbunătăți condițiile de lucru și siguranța pescarilor din comuna Ghindărești, inclusiv vor îmbunătăți condițiile de viață ale acestora prin dotările și condițiile oferite.
 
Valoarea finală a contractului este de 860.000 lei, iar firma câștigătoare este Astra București&Co Prod SRL.
 

Despre Astra Bucureşti & Co Prod SRL 


Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în Voluntari, strada Galata. Capitalul social subscris de 45.000 lei, integral vărsat, este compus din 900 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 50 lei. Societatea este controlată de Zimbresteanu Emilia, cu 25% din capitalul social, Vîrlan Florin Eugen, cu 75% din capitalul social. Vîrlan Florin Eugen este administratorul firmei care se ocupă de fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie. În 2021, societatea a raportat 4 salariați, cu o cifră de afaceri de 3.967.347 lei, iar profitul a fost de 81.551 lei. Compania ASTRA BUCURESTI & CO PROD SRL a încheiat 93 contracte de achiziții publice in valoare totală de 33.315.598,64 lei.
 
Vîrlan Florin Eugen mai apare în firmele Air Cond Instal SRL, Comtech Company SRL, Pacom SA, Raal Electronics Impex SRL, Refrigen SRL și Unicomp SA.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

O firmă din Voluntari care se ocupă de fabricarea pâinii furnizează un ponton plutitor Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii