Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:34 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă se va ocupa de furnizarea şi instalarea de echipamente medicale la Spitalul Judeţean Constanţa

ro

22 Feb, 2017 00:00 666 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ din Constanţa a atribuit, în decembrie 2016, contractul „Furnizare, instalare, punere în funcţiune echipamente medicale“, conform anunţului de atribuire nr. 205371/16.01.2017. Obiectul contractului constă în furnizarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor medicale, instruirea personalului autorităţii contractante şi asigurarea service-ului în perioada de garanţie a echipamentelor medicale - 15 loturi.
 
Valoarea finală a contractului este de 37.400 de lei, firma câştigătoare fiind BTL România Aparatură Medicală SRL, cu sediul în Bucureşti.
 
Potrivit Registrului Comerţului, BTL România Aparatură Medicală SRL a fost înfiinţată în 1997, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 729.432,5 lei, integral vărsat în 1.031 de părţi sociale, a câte 707,5 lei, şi este deţinut de BTL Holdings Limited, societate cipriotă. Administratorul societăţii este Alexandru Nicolae, născut pe 28.03.1980. Conform codificării CAEN, firma se ocupă de activităţi de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii