Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă asigură servicii de cantină pentru Clubul Sportiv Municipal Constanța în acest an (DOCUMENT)

ro

25 Feb, 2023 00:00 1521 Marime text
 

 
  • După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciile de cantină se asigură în perioada 1 februarie - 31 decembrie 2023, pentru 100 de persoane.
 
Clubul Sportiv Municipal Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Servicii de cantină pentru sportivii / membrii colectivelor tehnice ai Clubului Sportiv Municipal Constanța“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 22 februarie a.c. Valoarea contractului este de 1.408.688,16 lei, ofertant câștigător fiind firma La Strada Cleaning SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciile de cantină se asigură în perioada 1 februarie - 31 decembrie 2023, pentru 100 de persoane. „Obiectul contractului îl constituie pregătirea, prepararea și servirea hranei, in conformitate cu caietul de sarcini“, potrivit sursei citate.
 
Cantități și valoarea estimate:
- 94 seniori x 90 lei / pers x 24 zile / lună x 11 luni = 2.233.440,00 lei, fără TVA
- 6 juniori x 80 lei / pers x 24 zile / lună x 11 luni = 126.720,00 lei, fără TVA.
 
Despre La Strada Cleaning SRL
 
Potrivit Oficiului Național a Registrului Comerțului, sursă oficială consultată vineri, 24 februarie a.c., societatea La Strada Cleaning SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare, iar activitatea principală a firmei este „Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie“.
 
Conform ONRC, în 2021 La Strada Cleaning a avut o cifră de afaceri netă de 0 lei, o pierdere de 171.929 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 6. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 86.422 lei și număr mediu de salariați - 2.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic al SC La Strada Cleaning SRL este Daniela - Laura Grancea, care are și calitatea de administrator. Ea nu mai apare într-o altă firmă.
 
Anterior, asociat unic și administrator al La Strada Cleaning a fost Alin - Iulian Popescu, iar, conform deciziei societății publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 1188 din data de 22 martie 2022, acesta s-a retras din societate și din funcția de administrator, în La Strada Cleaning fiind cooptată Daniela - Laura Grancea, ca asociat unic și administrator.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Clubul Sportiv Municipal Constanța achiziționează articole și echipamente de sport de la firma unui fost handbalist (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii