Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a semnat cu Universitatea „Ovidius“ Constanța. Despre ce este vorba (document)

ro

08 Nov, 2019 00:00 2273 Marime text

Universitatea „Ovidius“ Constanța a organizat o licitație pentru atribuirea contractului privind pregătirea studiilor de fezabilitate, bazelor de date, traducerilor și analizelor.


Atribuirea a avut loc la data de 30 octombrie 2019. În vederea implementării proiectului „Stimulation and increase of the employment and cross-border mobility in the cross- border region", project code 16.4.2.046, e-MS code ROBG-175 financed under the Interreg V-A Romania-Bulgaria Programme“, autoritatea contractantă dorește să achiziționeze servicii pentru pregătirea studiilor de fezabilitate, a bazelor de date, a traducerilor și a analizelor de la un furnizor. Acesta trebuie să fie specializat în constituirea bazelor de date, efectuarea studiilor de fezabilitate, prin care să se identifice grupul țintă reprezentativ, pe categorie de interese, care să acorde sprijinul necesar pentru implementarea celor mai moderne și adecvate mijloace și metode de instruire a unui segment social care este în căutarea unui loc de muncă sau a unor oportunități de accesare de fonduri europene pentru a-și deschide propria afacere în conformitate cu categoriile: femei; bărbați; tineri; persoane care desfășoară activități în mediul rural; șomeri de lungă durată, din care: adulți cu vârsta peste 25 ani și tineri cu vârsta de până la 25 ani; persoane angajate și cuprinse la cursuri în scopul prevenirii șomajului; persoane de etnie romă; persoane aflate în detenție; persoane cu handicap; tineri post-instituționalizați; persoane eliberate din detenție.


Valoarea totală a achiziției este de 77.999,98 de lei, firma câștigătoare fiind Anemone Print SRL. Societatea a luat ființă în anul 2011, cu sediul social în București. Capitalul social subscris este de 220 de lei, cu un număr de 22 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind 10 lei. Asociați sunt Anemone Art SRL, cu o cotă la beneficii și pierderi de 4,55%, Florentin Gabriel Niculescu, cu o cotă de 9,09%, și Elsia Niculescu, cu o cotă de 86,36%. Florentin Gabriel Niculescu este administratorul societății. Activitatea principală a firmei este „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”.


Societatea a raportat, în 2018, o cifră de afaceri de 493.097 lei, la un număr de un salariat, și un profit de 106.153 de lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atrib uire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Universitatea „Ovidius” din Constanța, alături de alte universități din țară, în top 300 QSc GB University Ranking 2020 – Emerging Europe & Central Asia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii