Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:50 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă a semnat cu Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Despre ce este vorba (document)

ro

09 Jul, 2020 00:00 2422 Marime text
  • Societatea de Cercetare a Biodiversității și Ingineria Mediului AON SRL va furniza servicii de de monitorizare a biodiversităţii și calităţii apei Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.
  • Atribuirea a avut loc în data de 11.06.2020.


Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat un contract Servicii de monitorizare a biodiversităţii și calităţii apei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere – faza II"

Denumirea completă a proiectului atribuit este "Servicii de monitorizare a biodiversităţii si calităţii apei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere – faza II (2014-2020)” în etapa anteconstrucție.".
 
Societatea care se vor ocupa de serviciile de monitorizare a biodiversităţii și calităţii apei este Societatea de Cercetare a Biodiversitatii si Ingineria Mediului AON SRL.


Valoarea totală a contractului este de 20.131.000 lei.


Atribuirea a avut loc în data de 11.06.2020.
 
 

Descrierea contractului


Servicii de monitorizare a biodiversităţii si calităţii apei pentru proiectul „Reducerea eroziunii costiere – faza II (2014-2020)” în etapa anteconstrucție, care constau în realizarea urmatoarelor:


-Elaborarea raportului de monitorizare pentru fiecare zonă în parte, respectiv Zona Stavilare (locațiile Periboina si Edighiol), Zona Mamaia, Zona Tomis, Zona Agigea, Zona Eforie, Zona Costinesti, Zona Olimp, Zona Jupiter-Neptun, Zona Balta Mangalia - Venus – Aurora, Zona Mangalia – Saturn, Zona 2 Mai, raport ce va cuprinde, conform caietului de sarcini, informații referitoare la urmatoarele: Habitate marine, Zoobentos, Macrofitobentos, Parametrifizico-chimici aferenți tipurilor de habitate marinecu valoare conservative, Calitatea apelor, Pești, Habitate costiere și flora caracteristica, Nevertebrate terestre, Amfibieni, Reptile, Păsări cuibaritoare, Păsări sedentare, Păsări în pasaj, Păsări oaspeți de iarnă, Mamifere terestre, Mamifere – chiroptere,

-Servicii de monitorizare a biodiversităţii, servicii de monitorizare a calităţii apelor si prestarea activităţilor de management în conformitate cu cerințele caietului de sarcini.

Termenul limită de solicitare a clarificărilor din partea ofertantilor este în a 20-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită de răspuns al autorității contractantă la solicitările de clarificări este în a 15-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

 

Despre Societatea de Cercetare a Biodiversității și Ingineria Mediului AON S.R.L


Societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în comuna Agigea, județul Constanţa.

Societatea are capital social subscris de 220 lei, integral vărsat, compus din: 22 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
  
Acționari sunt Petrescu Traian-Razvan,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, care este și administrator, și Petrescu Marlena, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă cercetare-dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie.

Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de 899.238 lei, profit de 123.673 lei și un număr mediu de 13 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

ABADL. Vizită de lucru în bazinul hidrografic al Dobrogei cu nava Marina I

Reamintire pentru turiști! Apelul făcut de ABADL pentru cei care vor să intre cu mașina pe plajă 

Ti-a placut articolul?

Comentarii