Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât ne costă dirigenţia de şantier pentru modernizarea bulevardului Mamaia? (document)

ro

05 Mar, 2020 00:00 3939 Marime text

Municipalitatea a încheiat la sfârşitul anului trecut un contract de prestări servicii privind achiziţia serviciului de dirigenţie de şantier pentru urmărirea/verificarea lucrărilor de construcţii, reparare şi ranforsare din cadrul obiectivului „Lucrări de intervenţii şi modernizare bulevardul Mamaia, pe sectorul cuprins între strada I.Gh. Duca şi strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa“.
 
Contractul de dirigenţie de şantier a fost atribuit societăţii Frangomy Solutions SRL, cu sediul social în Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, contra sumei de 31.378 lei fără TVA. Societatea îl are ca administrator pe Nicu Frangulea. Societatea din Ilfov a mai derulat contracte şi cu alte UAT-uri, precum Mureş, Oradea, Vrancea, Cluj-Napoca, Galaţi sau Craiova.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta contractul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Citeşte şi:

Proiect de fluidizare a circulaţiei Sensuri giratorii noi la intersecţia dintre strada I.G. Duca şi bulevardul Mamaia şi la intersecţia străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Mamaia (document)

Continuă reabilitarea trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca şi strada Mihai Viteazu

Un nou sens giratoriu pe bulevardul Mamaia
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii