Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:12 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât a obţinut Siemens Healthcare de la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a repara un ecograf (document)

ro

13 May, 2017 00:00 3541 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
  
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a decis cine se va ocupa de repararea ecografului model Acuson Antares. Contractul „Reparare ecograf model Acuson Antares pe producător Siemens“ a revenit firmei Siemens Healthcare SRL. Valoarea acestuia este de 75.894 de lei. Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, din cauza situaţiei de urgenţă extremă ce a survenit în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă. 

Siemens Healthcare SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma a luat fiinţă în anul 2016. Sediul social al acesteia este în municipiul Bucureşti, strada Preciziei nr. 24, Centrul pentru Sprijinirea Afacerilor West Gate Business Center. Capitalul social subscris este de 4.641.374,71 de lei. Firma este controlată de Kdag Beteiligungen GMBH, cu sediul în Austria, cu 1,6% din capitalul social, şi Siemens Aktiengesellschaft Österreich, cu sediul în Austria, cu 98,4% din capitalul social. Administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, sunt Radu Vasile Leocovici şi Florin Niculescu.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii