Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:00 01 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucureștenii de la Nemar Edil General SRL vor executa restul de lucrări de reabilitare și dotare a Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța

ro

03 Nov, 2021 00:00 2114 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit contractul de execuție pentru lucrări de construcții rest rămase de executat în cadrul proiectului „reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța"
  • Durata acestuia este de 12 luni iar prețul convenit este de 8.355.050.07 lei fără TVA
  • Potrivit, www.confidas.ro, liderul de asociere,  SC Nemar Edil General SRL a încheiat 13 contracte de achiziții publice în valoare totală de 103.777.273,92 lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit la sfârșitul lunii octombrie un contract de execuție pentru lucrări de construcții rest rămase de executat în cadrul proiectului „reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța".

Câștigătorul contractului este Asocierea SC Nemar Edil General SRL - SC Nemar Edil Construct SRL, administrate de Aureliana Gâdea.

Potrivit contractului, vezi secțiunea „documente", durata acestuia este de 12 luni iar prețul convenit este de 8.355.050.07 lei fără TVA.

Vă reamintim, în 2019, Hidro Salt B 92  București a abandonat lucrarea iar primăria Constanța a fost nevoită să rezilieze contractul.

Recent, municipalitatea a atribuit Hidro Salt B 92 SRL, contractul de execuție a lucrărilor de construcții în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Mobilității în Municipiul Constanța, între Gara CFR și Stațiunea Mamaia.
 
Despre Nemar Edil General SRL - SC Nemar Edil Construct SRL
 
SC Nemar Edil Construct SRL, înființată în 2006, figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi, Simina Alexandra Elena Manuela și Ioan Denis Poteraș.


Potrivit, www.confidas.ro, compania a încheiat 13 contracte de achiziții publice în valoare totală de 103.777.273,92 lei.

La sfârşitul anului 2020, SC Nemar Edil Construct SRL declarase o cifră de afaceri de 15.386.730 lei, un profit net de 1.789.924 lei şi 45 de salariaţi.

Nemar Edil General SRL, înființată în 2018, figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi, Simina Alexandra Elena Manuela, Ioan Denis Poteraș și Simina Roland.

Potrivit, www.confidas.ro, compania Nemar Edil General SRL,  a încheiat 1 contract de achiziții publice în valoare totală de 239.881 lei.
La sfârşitul anului 2020, SC Nemar Edil General SRL declarase o cifră de afaceri de 0 lei, un profit net de -3.577 lei şi 0 de salariaţi.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Se reia licitația pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului cu program sportiv Nicolae Rotaru din municipiul Constanța

Milionar, beneficiar al unui contract de milioane Cui a atribuit Primăria Tulcea peste 15 milioane lei (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii