Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:06 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Balul Primăverii, dedicat zilei internaţionale a femeii, la Aliman. Ce firmă s-a ocupat de eveniment (document)

ro

07 Mar, 2017 14:01 1204 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Comuna Aliman din judeţul Constanţa a atribuit, prin cumpărare directă, unei firme din Constanţa un contract ce are legătură cu Balul Primăverii, manifestare cultural artistică dedicată zilei internaţionale a femeii.
 
Ofertant a fost SC Eventys Mark SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Ciprian Porumbescu, ce ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive”. Firma are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Unicul asociat este Andreea Chris Gavrilă, născută în Constanţa, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 7 martie 2017. Andreea Chris Gavrilă are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot ea este şi administrator.
 
În acest context, l-am contactat telefonic pe primarul George Nicola, care ne-a spus că Balul Primăverii a avut loc sâmbătă.    
 

„Pentru că o parte din femeile din comună lucrează la asociaţii agricole în timpul sâptămânii, ne-am gândit să fie organizat sâmbătă seara, să poată să stea la spectacol cât doresc dânsele”, a declarat George Nicola.

 
Peste 170 de femei au participat la acest eveniment. Doamnele şi domnişoarele s-au distrat alături de invitaţi de muzică populară şi uşoară.


În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii