Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Se distrug mecanizat peste 6.000 de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărați, Slobozia și Tulcea! La cât este estimată investiția (DOCUMENT)

ro

14 Nov, 2023 17:00 1081 Marime text
DN 39 - Foto cu rol ilustrativ
  • Conform autorităților, se vor distruge mecanizat 6.261 de bucăți de cioate cu diametrul mai mare de 41 cm de pe drumurile din administrarea DRDP Constanța, SDN Tulcea, SDN Călărași, SDN Constanța, SDN Slobozia.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Peste șase mii de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărași, Slobozia și Tulcea ar urma să fie distruse mecanizat!
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat deschiderea procedurii pentru atribuirea contractului pentru serviciile de distrugere mecanizată a cioatelor.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că este vorba despre o achiziție estimată la o valoare totală de 834.466,08 lei fără TVA, adică aproape 170.000 de euro, la cursul actual.
 
Conform autorităților, se vor distruge mecanizat 6.261 de bucăți de cioate cu diametrul mai mare de 41 cm de pe drumurile din administrarea DRDP Constanța, SDN Tulcea, SDN Călărași, SDN Constanța, SDN Slobozia.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 decembrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, precum și persoanele din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/ sau desfasurarea procedurii de atribuire sunt: Ec. Ichim Marian – Dir Regional;Ing. Tudor Steliana-Gabriela - Dir Direcția Intret DN și Autostrăzi;Ec. David Roxana - Dir Economic; Ing. Rădulescu Iulian - Director Adj. Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi; Ing. Ungureanu - Prisecaru Andreea – Serv. Întreținere Drumuri și Autostrăzi; Chirica Teodora-Hrisi - Șef Serv. Achiz;Ec. Trandafir Georgiana–Șef Bir Preg Doc, Ach Dir și  Monitoriz;Ec. Tulba Roxana - Bir Preg Doc, Ach Dir și Monitoriz; Ec. Balbae Oana-Despina-Șef Bir Der Proc de Achiz;Ec. Popescu Florentina-Bir Der Proced de Achiz;Ec. Iorgoveanu Cristi-Dima – Bir.Der Proced de Achiz;Tehn. Pantazescu Veronica - BirDer Proced de Achiziție;Cons. Jur. Iusco Corina-Simona –Comp Contracte;Cons. Jur. Tisa Adrian - Șef Serv. Juridic; Cons. Jur. Enache Andreea - Șef Birou Analiza si Avizare;Ec. Mateciuc Carmen -Șef Serv. Contabilitate;Ec. Resit Emre - Șef Serv. Finan-Sal;Ec. Satrapele Doina-Șef Comp CFP.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Atenție, șoferi!
Se face pod pe DN 39, la 23 August! CNAIR contractează documentația și proiectul tehnic (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii