Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Noul Val, din Constanța a cumpărat echipamente IT. Iată motivul

ro

05 Aug, 2021 00:00 2017 Marime text
  • Asociația Noul Val, din Constanța a cumpărat echipamente IT
  • Valoarea finală a achiziției este de 163.905 lei
  • Crucial Systems & Services sunt câștigătorii licitației publice 

Asociația Noul Val, din Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de echipamente de calcul PC/laptopuri.
 
Atribuirea a avut loc pe 30 iulie 2021, rezultatul final fiind publicat pe 2 august. Achiziția are ca obiectiv implementarea în condiții optime a proiectului „Stagii de practică inovative pentru dobândirea de competențe în sectoarele economice cu potențial competitiv”, respectiv:
  • Activitatea A3 – Activitati de consiliere, orientare profesionala axate pe dobandirea de competente transversale si antreprenoriale, corelate cu necesitatile pietei muncii. Subactivitatea: A.3.2 – Dezvoltarea competentelor transversale si formarea de competente antreprenoriale, in corelatie cu necesitatile solicitate de piata muncii -achizitionarea a 25 laptop-uri care sunt necesare pentru desfasurarea activitatilor de formare;
  • Activitatea: A4 – Organizarea si desfasurarea stagiilor de practica Subactivitatea: A.4.3 – Evaluarea stagiilor de practica, organizare sesiune concurs si premiere studenti- achizitionarea a 24 laptop-uri care sunt necesare pentru acordarea premiilor . Vor fi premiați câte 12 studenți/sesiune (12 x 2 sesiuni=24 de premii/laptop-uri); 

Valoarea finală a achiziției este de 163.905 lei, firma câștigătoare fiind Crucial Systems & Services SRL.
 
Potrivut registrului ONG, fondatorii Asociației Noul Val sunt Piecu Cristian și Cabrancea Iulia Cristina. Asociația are sediul, conform site-ului propriu, pe strada General Manu din Constanța. Totodată, se ocupă de cursuri de formare, consultanță proiecte, având în portofoliu mai multe proiecte, cel mai multe pe fonduri europene. „ Organizaţie nonguvernamentală, Asociaţia Noul Val desfăşoară activităţi în turism, educaţie, cercetare, economie, formare profesională şi managementul proiectelor europene. Prezenţi pe piaţă încă din anul 2009, echipa noastră a organizat seminarii, cursuri de formare profesională continuă, conferinţe, centre de formare şi reconversie profesională”, se arată în descrierea oficială a asociației. .
 
 

Despre Crucial Systems & Services SRL

 
Societatea Crucial Systems & Services SRL a fost înregistrată în anul 1998, în municipiul Constanța.
Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social al firmei este de 45.000 lei, integral vărsat, compus din 4.500 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociații persoane fizice sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiță Moldoveanu. Cel din urmă este și administratorul.
Domeniul de activitate principal este repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.

Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat un profit de 23.861 lei, o cifră de afaceri de 4.595.173 lei și un număr mediu de 14 angajați. În anul 2020, au fost raportați 14 salariați, la o cifră de afaceri de 7.858.101 lei, cu un profit de 10.550 lei.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

ANR cumpără servicii de reparații și suport tehnic pentru sistemele informatice RORIS și MSW (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii