Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfalt Dobrogea SRL, un nou contract semnat cu CN APM SA Constanța (document)

ro

17 Oct, 2018 00:00 3828 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit contractul „Lucrări de întreținere a drumurilor și platformelor de circulație cu îmbrăcăminte din asfalt din porturile maritime - covoare asfaltice“ societății Asfalt Dobrogea SRL. Valoarea contractului este de 4.279.892,56 de lei.
 
Din cauza traficului auto greu intens ce se desfășoară în porturile maritime și a alternanței perioadelor de îngheț-dezgheț, de-a lungul timpului au fost afectate o serie de drumuri. Aceste drumuri au fost asfaltate local, fapt ce a dus la compromiterea planeității lor. Pentru aducerea la parametrii de funcționare din punctul de vedere al circulației, se dorește frezarea stratului rutier existent și realizarea de covoare asfaltice.

Responsabili de atribuirea contractului 

Ofertantul nu trebuie să se afle în conflict de interese cu oricare din următoarele persoane care dețin funcții de decizie în cadrul C.N Administrația Porturilor Maritime SA Constanța: director general - Dan Nicolae Tivilichi; director general adjunct - Marian Tănase; director Direcția Exploatare - Teodor Patrichi; director Direcția Tehnică - Ion Tomescu; director economic - Daniela Șerban; director coordonator - Ciprian Hanganu; director Direcția Comerciă - Mădălin Alexandru Crăciun; șef Departament Achiziții Publice - Otilia Ifimov; șef Serviciu Juridic și Contencios - Iulian Pepi Tănăse; șef Sucursala Energetică Port Constanța - Laszlo Eduar Kiss, șef Sucursala de Servicii Port Constanța - Vicențius Petrescu; șef Sucursala Nave Tehnice Port Constanța - Emil Sorin Banias; inginer - Antoniela Moldoveanu; inginer - Laura Valentina Bola; șef Birou Control Financiar Preventiv - Adina Gamalan; Departament achiziții publice - Erna Silvia Brăileanu, Gabriela Murgeanu; Daniel-Adrian Naftali; Traian Panait; Elena Petrascu; Silvia Popeanga.

Date despre SC Asfalt Dobrogea SRL, din Registrul Comerţului  

SC Asfalt Dobrogea SRL are sediul în Constanţa, fiind înfiinţată în anul 2008. Capitalul social, de 4.608.125 de lei, integral vărsat, este compus din 101 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 45.625 de lei. Domeniul de activitate principal este fabricarea altor produse din minerale nemetalice. Iurin Pancencu, din judeţul Tulcea, şi Grigore Comănescu, din judeţul Călăraşi, sunt asociaţi şi administratori ai societăţii.
 
Iurin Pancencu are un aport la capital de 45.625 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% / 1%, iar Grigore Comănescu are un aport la capital de 4.562.500 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99% / 99%. În anul fiscal 2016, societatea cu 43 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 25.569.553 de lei şi un profit de 7.352.099 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 64 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 13.521.902 lei şi o pierdere de 1.315.596 de lei. Recent, Asfalt Dobrogea SRL şi-a adjudecat de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a contractul „Drum Poarta 7 - Poarta 9 - îmbrăcăminte cu asfalt - proiectare şi execuţie“, în valoare de 1.806.788,73 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citește și:
 
Asfalt Dobrogea SRL, contract de peste 1,8 milioane de lei cu CN APM Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii