Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:57 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANR cumpără echipament IT de peste 1,6 milioane de lei (document)

ro

25 Jan, 2015 19:59 1908 Marime text
Autoritatea Navală Română achiziţionează echipamente IT şi Tehnice (şi software de bază) – 3 loturi, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Locul principal de livrare este reprezentat de sediul Autorităţii Navale Române, în incinta Portului Constanţa, nr 1.
Lotul nr1 presupune servere de infrastructură, lotul nr 2-echipamente IT, iar lotul nr 3 - echipamente tehnice, conform caietului de sarcini.
 
Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor este de 1.620.303 lei.

 
Firmele câştigătoare

Sobis Solutions SRL, din Sibiu, a câştigat contractul pentru lotul nr 2 – echipamente IT, cu o valoare de 830.000 de lei, fără TVA, dar şi pentru lotul nr 1 - Servere infrastructură, cu o valoare de 503.000 de lei fără TVA.
 
Tryamm Trading Consulting SRL, din Bucureşti, a câştigat licitaţia pentru lotul nr 3 - Echipamente tehnice, în valoare de 287.303 de lei fără TVA.
 
Conform Registrului Comerţului, Sobis Solutions SRL, este în funcţiune din 1999 şi are ca principal obiect de activitate “Activităţi de editare a altor produse software”. Unic asociat este Hans-Martin Muller, de 58 de ani, din Sibiu. Acesta mai este asociat, dar şi administrator, în AGRO PLUS SRL, în funcţiune, din Sibiu, BIO INVEST SRL, radiată, SKYTRON ENERGY SR, din Braşov – lichidare, Sobis Financing SRL, din Sibiu, radiată, Sobis SRL – radiată şi a Sobis Aplink SRl, din Braşov, radiată li administrator în PASTRAVARIA ALBOTA SRL, radiată. La finalul anului 2013, Sobis Solutions SRL a declarat o cifră de afaceri de 24.324.384 de lei şi un număr mediu de salariaţi de 198, conform vrajitorul.eu.
 
Din punct de vedere a indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie finanicară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Citeşte şi ANR face afaceri cu un investitor din Germania

Despre Tryamm Trading Consulting SRL

Conform vrajitorul.eu, Tryamm Trading Consulting SRL, a declarant la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 6.373.762 de lei şi un număr mediu de salariaţi de 21. În funcţie de indicatorii financiari, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Tryamm Trading Consulting SRL, are sediul în Bucureşti, Sectorul 6 şi a fost înregistrată la data de 13 aprilie 1993. Asociaţi, persoane fizice, sunt Dănuţ Florin Modoran, de 52 de ani şi Cristian Aionesei, de 51 de ani.
 
Dănuţ Florin Modoran mai este asociat în TRYAMM NET SRL, din Constanţa, în funcţiune, SINERGY SRL, din Alexandria, în funcţiune, MIRA TELECOM SA, din Bucureşti, în funcţiune, GREENTRONICS SRL, din Teleorman, în funcţiune şi AMASCO SRL, din Bucureşti, în funcţiune.  De asemenea, acesta este administrator în AMASCO SRL şi în MIRA TELECOM SA , ambele în funcţiune. Cristian Aionesei mai este asociat şi administrator în AMASCO SRL .

Anunţul complet de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea "documente" a acestui articol
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii