Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:34 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andromeda Serv SRL se va ocupa de întreţinerea şi repararea autovehiculelor din parcul SRTFC Constanţa (document)

ro

11 Oct, 2017 00:00 2860 Marime text

Societatea Naţională de Transport pe Calea Ferată CFR Călători SA a anunţat cine a obţinut contractul „Servicii de reparaţii, întreţinere, verificare şi dotare a autovehiculelor din parcul SRTFC Constanţa“. Este vorba despre Andromeda Serv SRL, iar valoarea contractului atribuit este 33.345 de lei fără TVA.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Horia Gabriel Ţăranu - director SRTFC Constanţa; Dumitru Constantinescu - contabil-şef SRTFC Constanţa, Tanef Hristu - şef Serviciul AA, Nicoleta Aurelia Bardi - şef Oficiul Juridic, Bolocan Mărioara - şef Biroul Achiziţii.

Andromeda Serv SRL, în datele Registrului Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Andromeda Serv SRL este deţinută de Brotăcei Aliment SRL, cu 25% din capitalul social, şi Daniel Manole, cu 75% din capitalul social. Acesta este şi administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de comerţ cu alte autovehicule.

Date din contractul de licitaţie

Obiectul achiziţiei constă în asigurarea serviciilor de reparaţii, întreţinere, verificare şi dotare a autovehiculelor din parcul SRTFC Constanţa şi subunităţi. Periodicitatea activităţii de întreţinere planificate se va face conform cărţilor tehnice
ale autovehiculelor, adică după efectuarea unui număr de kilometri, la solicitarea beneficiarului, care va anunţa unitatea de service din timp, pentru programare. Reparaţiile accidentale se vor efectua la solicitarea beneficiarului, dacă este cazul, fără programare cu prioritate.
 
Repararea şi întreţinerea elementelor mecanice, electrice şi de caroserie, cu reparare sau înlocuire piese de schimb asigurate de operatorul economic, se vor efectua pentru 13 autovehicule: autoturism Toyota, microbuz Ford, autoturism Volkswagen Passat, autoturism Toyota, autoturism Toyota Auris, autoturism Toyota Rav4, autoturism Renault Megane, autoturism Toyota Auris, autoturism Daewoo, autoturism Dacia Super Nova, autoutilitară Dacia/Papuc, autoutiIitară Toyota/Hylux, autoturism Dacia/Logan. Unitatea prestatoare trebuie să fie autorizată de Registrul Auto Român pentru efectuarea de servicii de reparaţii, întreţinere şi verificare a mărcilor şi tipurilor de autovehicule pentru care depune ofertă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei. 
 
Citeşte şi:
 
Trei societăți se ocupă cu repararea și întreținerea ambulanțelor de la Serviciul Județean Constanța (document)

Andromeda Serv întreține autovehiculele Transelectrica la Constanța (document)

Andromeda Serv repară parcul auto al Regionalei CFR Constanţa (document)

Serviciul de Ambulanţă Judeţean repară autosanitarele Contract atribuit fără anunţ de participare (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii