Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:02 27 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Almatar Trans a obţinut un contract de la Spitalul Județean Constanţa (document)

ro

27 Oct, 2021 15:53 1911 Marime text
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa a bătut palma cu o firmă din județul Buzău.
 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa a încheiat un acord cadru pentru furnizare  combustibil termic lichid pentru încălzire pentru Secția Exterioară Pneumoftiziologie Agigea și Sectia Exterioară R.M.F.B. - Eforie Sud.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Achiziție COMBUSTIBIL TERMIC LICHID pentru încălzire pentru Secția Exterioară Pneumoftiziologie Agigea și Sectia Exterioară R.M.F.B. - Eforie Sud“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea combustibilului  pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa este Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa.
 
Atribuirea a avut loc în data de 25.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Achizitie COMBUSTIBIL TERMIC LICHID pentru incalzire pentru Sectia Exterioara Pneumoftiziologie Agigea si Sectia Exterioara R.M.F.B. - Eforie Sud. Cantitatea totala : 160 tone (Sectia Exterioara Pneumoftiziologie Agigea 60 tone si R.M.F.B. Eforie Sud100 tone).

Termenul limita pana la care se pot cere clarificari la documentatia de atribuire: 8 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor in conformitate cu prevederile art.161 din Legea 98/2016, autoritatea contaractanta va raspunde in mod clar si complet printr-un raspuns consolidat de clarificare / informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 6 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare simplificat .

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 477558.4 lei.
 

Despre Almatar Trans SRL, firma câștigătoare  

Societatea Almatar Trans SRL a fost înființată în anul 2000, în sat Sătuc, comuna Berca (județul Buzău) și are ca domeniu de activitate fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri 154.629.613 lei, un profit net de 3.655.041 lei și un număr mediu de 43 de salariați.

Asociatul unic și administrator al societății este Tarara S Cristina Magdalena.

Societatea are patru puncte de lucru.

Compania Almatar Trans SRL a încheiat 553 contracte de achiziții publice în valoare totală de 390.061.016,68 lei. Printre autoritățile contractante se numără CN APM Constanța, DGASPC Constanța și ISU „Dobrogea” Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii