Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alianţa USR PLUS va avea candidaţi comuni la alegerile locale

ro

11 Dec, 2019 00:00 1486 Marime text

Alianţa USR PLUS va avea candidaţi comuni la alegerile locale, urmând ca fiecare partid să facă nominalizări pentru poziţiile din Comitetul Executiv, iar cei nominalizaţi să treacă printr-un mecanism de validare.
 
În Constanța, competiţia este între Stelian Ion, din partea USR, şi un candidat pe care cei de la PLUS urmează să îl desemneze până în luna februarie a anului viitor, după cum declara pentru ZIUA de Constanța președintele PLUS Constanța, Lucian Muflic.

Cel mai probabil într-o săptămână, două, Alianța va prezenta un calendar exact şi un proces pentru desemnarea candidaţilor comuni - de la Bucureşti în fiecare localitate din ţară.

Alianţa USR PLUS va negocia ulterior cu celelalte forţe politice "anti-PSD", pentru desemnarea unui eventual candidat comun al formaţiunilor care au votat moţiunea de cenzură împotriva PSD.

Citește și:

PLUS vrea să candideze tot pe spatele USR și la alegerile locale din 2020. Barna vorbește despre acorduri punctuale cu PNL și candidați unici

Alianţa USR-PLUS îl susţine pe Iohannis în turul doi. Deputatul Stelian Ion, dezamăgit de ratarea lui Barna - „S-au făcut greşeli!“

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii