Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AJOFM a bătut palma pentru cursuri de contabil şi sudor. Iată cu cine şi pe câţi bani!

ro

30 Oct, 2013 00:00 3789 Marime text
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Constanţa a încheiat, de curând, două contracte pentru servicii de formare profesională. Aşa cum reiese din anunţurile de atribuire, unul se referă la cursuri de formare profesională în meseria de contabil, iar al doilea la cursuri de formare profesională în ocupaţia de sudor electric.

Valoarea celor două cursuri se ridică la suma de aproximativ 50.000 lei.
Pentru cursul de formare în meseria de contabil, AJOFM Constanţa a atribuit contractul Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (IDRU), valoarea finală a contractului ridicându-se la suma de 12.800 lei. Cel de-al doilea contract a fost atribuit Fundaţiei Şcoala Portuară Constanţa, în acest caz, valoarea finală a contractului ridicându-se la suma de 36.125 lei.
Atât cursurile de contabil, cât şi cele de sudor se adresează şomerilor indemnizaţi / neindemnizaţi aflaţi în evidenţele AJOFM Constanţa.

Fundaţia Şcoala Portuară Constanţa a fost înfiinţată în anul 1997, în baza unui proiect de colaborare româno-danez, cu finanţare PHARE, şi are ca membri fondatori Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare Constanţa şi Organizaţia Patronală Operatorul Portuar Constanţa. În ceea ce priveşte Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, acesta îşi desfăşoară activitatea în mai multe oraşe din ţară, printre care şi în Constanţa.
Anul acesta, în luna aprilie, AJOFM Constanţa a mai atribuit un contract în valoare de 29.400 lei Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, tot pentru cursuri de formare profesională contabil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii