Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a încheiat un contract cu o firmă din București. Ce valoare are contractul (document)

ro

12 Jun, 2018 14:37 1276 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a atribuit recent un contract de furnizare a sistemului analizor cu scintilator lichid. Potrivit Licitatiapublica, acesta constă în furnizarea echipamentului în variantă completă, însoţit de accesoriile şi/sau componentele necesare pentru că echipamentele să funcţioneze la specificaţiile tehnice şi calitative cerute. Detaliile specificaţiilor, corespunzătoare, sunt prevăzute în caietul de sarcini.

Toate echipamentele/instrumentele vor fi livrate cu set complet de tubulatură de conectare, şuruburi, mufe, cabluri, materiale de fixare, consumabile etc., astfel încât sistemul să poată fi pus în funcţiune şi operat imediat după momentul instalării acestuia.

Ofertantul va ţine cont că diversele componente şi/sau instrumente trebuie să fie perfect compatibile între ele. Toate sistemele software vor fi livrate cu licenţă, acolo unde această este o obligaţie legală.

Componentele hardware şi software furnizate vor fi pe deplin compatibile cu toate echipamentele de calibrare şi monitorizare a calităţii aerului ambiental descrise în caietul de sarcini.
 
Contractul include și:
 
a) Furnizarea și montarea echipamentelor
b) Testare și punere în funcțiune
c) Realizarea tuturor lucrărilor necesare pentru automatizarea și asigurarea integrării echipamentelor
d) Monitorizarea funcționarii lucrărilor și acordarea de asistență tehnică Beneficiarului pe parcursul Perioadei de garanție, atunci când este necesar
e) Instruirea personalului Beneficiarului și/sau Operatorului
f) Remedierea eventualelor defecte apărute în Perioada de Garanție
 
Valoarea estimată a contractului a fost de 315.000,00 lei la care se adaugă TVA, aceasta fiind și valoarea finală a contractului. Societatea câștigătoare este Canberra Packard din București.
 
Despre Canberra Packard
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 12 iunie 2018, societatea a fost înființată în anul 1995 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 5, strada Clejani nr. 18.
Societatea are capital social subscris de 2.000 de lei, integral vărsat, iar unic asociat este CANBERRA PACKARD CENTRAL EUROPE GMBH, din Austria. Administratorul societății este Alin Radu Vasilache, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
Conform Ministerului Finanțelor Publice, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 17.333.939 de lei, profit de 2.866.084 de lei și 8 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii