Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța închiriază toalete ecologice și lavoare mobile de la partenerul de afaceri al soțului unui director al administrației Chițac (DOCUMENT)

ro

01 Sep, 2022 00:00 1847 Marime text
  • Serviciul de închiriere și întreținere cabine de toaletă ecologice și lavoare mobile în municipiul Constanța a revenit societății Envirotech SRL.
  • Primăria Constanța îi va plăti pentru următoarele 48 de luni suma de 14.213.100 lei
  • Printre acționarii societății a fost până în 2010 și Radu Merlă, soțul lui Ani Merlă, directorul direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța
  • În prezent, asociat unic este Dănuț Florescu. Administrator este Daniela Șopoglu. Compania are patru puncte de lucru declarate
  • Florescu și Merlă au rămas însă parteneri de afaceri în SC Prunus, Oil Depol Service, Ambient Car Wash SRL şi Motor-Sport SRL sau Oil Depol Bioplant.
 
 
Serviciul de închiriere și întreținere cabine de toaletă ecologice și lavoare mobile în municipiul Constanța a revenit societății Envirotech SRL.
 
Primăria Constanța îi va plăti pentru următoarele 48 de luni suma de 14.213.100 lei, vezi secțiunea „documente”.
 
Printre acționarii societății a fost până în 2010 și Radu Merlă, soțul Ani Merlă, directorul direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța.
 
În prezent, asociat unic este Dănuț Florescu. Administrator este Daniela Șopoglu. Compania are patru puncte de lucru declarate.
 
Florescu și Merlă au rămas însă parteneri de afaceri în SC Prunus, Oil Depol Service, Ambient Car Wash SRL şi Motor-Sport SRL sau Oil Depol Bioplant.
 
Despre Envirotech SRL
 
Envirotech SRL a fost înființată în anul 1999, conform Confidas.ro, cu sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

În 2021, firma lui Florescu a declarat o cifră de afaceri de 6,2 milioane de lei, profit de 524.327 lei dar și datorii de 2,5 milioane de lei.
 
Compania a încheiat 256 contracte de achiziții publice în valoare totală de 16.647.116,89 lei.

Potrivit www.confidas.ro, Envirotech SRL a mai derulat contracte cu Muzeul de Arheologie și Istorie Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, CNAIR, diverse unități militare sau cu primării din județul Constanța și nu numai.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Acțiunile de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a Constanţei continuă (galerie foto)

Envirotech, la judecată cu Primăria lui Mazăre

Dosarul furtului de la depozitul companiei Oil Depol Service se va rejudeca în parte
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii