Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:37 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte atribuite de Administrația Canalelor Navigabile SA în vederea modernizării porturilor Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)

ro

17 Dec, 2022 00:00 988 Marime text
  • Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit mai multe contracte care vizează modernizare și extindere capacitate de operare în porturile Ovidiu și Luminița
  • GMB Computers SRL a câștigat contractele de livrare produse informatice - Proiect „Modernizare si extindere capacitate de operare în portul Luminița" în valoare de 42.814 lei și produse informatice în portul Ovidiu în sumă de 41.374 lei.
  • Alte două contracte au fost atribuite de Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța societății W.K.A. RO VISION SRL cu sediul în Agigea, județul Constanța
 


Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit mai multe contracte care vizează modernizare și extindere capacitate de operare în porturile Ovidiu și Luminița.

GMB Computers SRL a câștigat contractele de livrare produse informatice - Proiect „Modernizare si extindere capacitate de operare în portul Luminița" în valoare de 42.814 lei și produse informatice în portul Ovidiu în sumă de 41.374 lei.
 
Despre SC GMB Computers SRL
 
Potrivit www.confidas.ro, SC GMB Computers SRL din Constanța se ocupă de „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“ și este controlată de Colcear Mircea Boldea, cu 87% din capitalul social, și de Cezar Mircea Teodor, cu 13 % din capital.

 GMB Computers SRL a încheiat 1478 contracte de achiziții publice în valoare totală de 60.463.681,71 lei, iar printre autoritățile contractante se află CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est și Universitatea Ovidius Constanța. 

Anul trecut, cu 88 de angajați, compania a declarat o cifră de afaceri de 15.717.188 de lei și cheltuieli de 14.685.919 lei. În acest condiții, profitul net declarat a fost de 865.094 de lei.
 
Boldea Colcear Mircea mai apare și în GMB Computers SRL, Cablenet SRL, și a figurat și în Carstic SRL, Lux Echitas SRL, GMB Professional SRL, GMB Arts Studio SRL, Doors Arts SRL, Gmb Soft Ware SRL, Gmb International SRL și Romconex SA, în prezent radiate.

 
Alte două contracte au fost atribuite de Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța societății W.K.A. RO VISION SRL cu sediul în Agigea, județul Constanța. Este vorba despre contractul de achiziție mobilier în cadrul proiectului „Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Luminița" în valoare de 13.800 lei și un contract similar pentru „Modernizare si extindere capacitate de operare în portul Ovidiu" în suma tot de 13.800 lei.


Despre WKA RO VISION SRL

Firma a fost înființată la data de 08 august 2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8510 - învățământ preșcolar. Are 1 punct de lucru în Constanța.
 
Cifra de afaceri a fost de 295.096 lei în anul 2021, cu un profit de 109.571 lei, după 9 ani de activitate.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 32% și a raportat un număr de 2 angajați în anul 2021.
Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu un singur contract din achiziții publice în valoare de 21.008,40 lei încheiat cu Primăria Tuzla.
 
Asociații firmei sunt Ainur și Bertan Chirim iar Ainur Chirim are și calitatea de administrator. De asemenea este asociat unic și administrator și în Ses Euro Matic SRL cu sediul în Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În Secțiunea Document puteți consulta anunțurile de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

CN ACN SA Constanța va amenaja un parc fotovoltaic la sediul din Agigea (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii