Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:05 12 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime Constanța cumpără servicii de testare anti-Covid

ro

13 Mar, 2021 00:00 3015 Marime text
  • Investiția se ridică la circa 217.200 de lei, urmând ca atribuirea să se facă prin procedura simplificată către oferta cu prețul cel mai scăzut.
  • În actele oficiale, se face precizarea că „numărul de testări RT-PCR ce se vor presta este de maxim 600 testări, pentru toată perioada de derulare a contractului, în conformitate cu caietul de sarcini“.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța intenționează să achiziționeze servicii de testare pentru detectarea virusului SARS-CoV-2.

Anunțul a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor oficiale, investiția se ridică la circa 217.200 de lei, urmând ca atribuirea să se facă prin procedura simplificată către oferta cu prețul cel mai scăzut.

„Obiectul contractului îl reprezintă prestarea serviciilor de testare pentru detectarea coronavirusului SARS CoV-2, constând în servicii medicale pentru efectuarea unor testări RT-PCR, în regim de urgență, în vederea diagnosticării infectării cu SARS CoV 2, la solicitarea expresă a Achizitorului“, se arată în Descrierea succintă a achiziției.

De asemenea, se face precizarea că „numărul de testări RT-PCR ce se vor presta este de maxim 600 testări, pentru toată perioada de derulare a contractului, în conformitate cu caietul de sarcini“.

Data limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 martie 2021, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul pentru această achiziție.


Citește și:

Investiție de peste 90.000 de euro:
Administrația Porturilor Constanța contractează servicii de monitorizare a senzorilor pentru podul nou de la Agige

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii