Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:49 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral achiziționează benzină lichidă. Care este societatea câștigătoare (DOCUMENT)

ro

14 Jan, 2022 00:00 1375 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
  • Societatea câștigătoare este Almatar Trans SRL, din județul Prahova. 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a semnat un contract de furnizare benzină lichidă cu o societate din județul Prahova.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, „obiectul prezentei proceduri îl constituie achiziția de carburant diesel accizat EURO 5 (motorină lichidă), necesară funcționării corespunzatoare a Achizitorului.“
 
Conform aceleiași surse, contractul a fost atribuit la data de 27.12.2021, prin procedura licitației deschise. Valoarea contractului este de 5297400 lei.
 
Almatar Trans SRL este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 2000 și are sediul în județul Buzău, potrivit Confidas.ro.
 
Conform aceleiași surse, Tarara S Cristina Magdalena este unic asociat al firmei, aceasta îndeplinind și funcția de administrator.
 
Potrivit Confidas.ro, obiectul principal de activitate al firmei constă în fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului. În anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 154.629.613 lei, un profit net de 3.655.041 lei și un număr mediu de 43 de angajați. Societatea a înregistrat patru puncte de lucru în județul Prahova și județul Buzău.
 
Compania Almatar Trans S.R.L. a încheiat 595 contracte de achiziții publice în valoare totală de 417.813.696,68 lei, conform confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a încheiat două contracte de furnizare. Ce achiziții au fost făcute și care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii