Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:43 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ada-Sena va furniza materiale de curăţenie către Spitalul Judeţean Constanţa. Ce valoare are contractul (document)

ro

23 Aug, 2018 00:00 863 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa a atribuit un contract pentru achiziţionarea de materiale de curăţenie, la data de 10 august a.c., în urma unei licitaţii publice.
 
Astfel, conform licitaţiei, spitalul va achiziţiona detergenţi, materiale menaj, soluţii şi produse pentru curăţat, produse igienice din hârtie, pungi, saci menajeri, produse igienice pentru mâini.
 
Firma câştigătoare este Ada-Sena SRL. Ada-Sena SRL este o firmă înfiinţată în anul 1995, în municipiul Constanţa. Potrivit Registrului Comerţului, interogat la data de 04.06.2018, capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Ada-Sena Hărăbor-Cârjali şi Mariana Cârjali. Cea din urmă este şi administrator. Domeniul de activitate principal este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”. Pentru anul fiscal 2016, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 534.533 lei, un profit de 8.850 lei şi un număr mediu de doi angajaţi.         


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii