Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Act adițional Ministerul Apărării Naționale alocă noi fonduri pentru Șantierul Naval Midia SA (DOCUMENT)

ro

25 Jan, 2024 10:37 1311 Marime text
 
 
  • Șantierul Naval Midia SA are ca obiect de activitate „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”, are sediul în Portul Midia, Năvodari, județul Constanța și este în funcțiune din 1992.
 
Ministerul Apărării Naționale prin Baza Logistică Navală - U.M. 02022 Constanța a încheiat cu Șantierul Naval Midia SA un act adițional la contractul subsecvent de prestare servicii nr. A6N 10215/17.07.2023 - reparații și andocare la nava tip Corvetă proiect 1048M - Corvetă 264.
 
Valoarea actului adițional este de 286.131,05 de lei.
 
Despre Șantierul Naval Midia SA
 
Conform Termene.ro, Șantierul Naval Midia SA are ca obiect de activitate „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”, are sediul în Portul Midia, Năvodari, județul Constanța și este în funcțiune din 1992.
 
Pentru anul 2022, cu aproximativ 150 de salariați, cu Șantierul Naval Midia a declarat o cifră de afaceri netă        de 44.662.193 de lei, și un profit net de 4.501.268 de lei.
 
Acționarii sunt trei persoane juridice, anume: E.T.T. Company SRL, Eurosantis SRL și Tekno Plus SRL.
 
Administratorii sunt: Vasilica Besea, Maria – Mihaela Tătăruș și George Teșeleanu.
 
Conform Termene.ro, Eurosantis SRL apare și în: Eurosantis Com Invest SRL, Silk Estate SA, R.T.D. Trading SRL și Veronica 95 SA.
 
Vasilica Besea este prezentă și în: Eurosantis Com Invest SRL, Tekno Plus SRL, Media Info Channel SRL și General Taxi SA.
 
Maria – Mihaela Tătătruș figurează ca administrator și în Port Dredging SA.
 
George Teșeleanu apare în societățile: Pantheon Management SRL, Agora Project SRL, Urbis Media Press SRL, Confex Matex International SA, Societatea Națională „Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța” SA și Oil Terminal SA.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Baza Logistică Navală Constanța și Șantierul Naval Midia SA au încheiat un contract ce prevede reparații și andocare la Nava NPR 190 (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii