Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii la Spitalul Municipal Medgidia. Unitatea sanitară cumpără produse antiseptice și dezinfectante (document)

ro

26 Sep, 2021 21:10 3231 Marime text
 
  • Prohealth Med, B.Braun Medical, Pharmamed Consulting & Investment vor furniza produselor antiseptice și dezinfectante pentru Spitalul Municipal Medgidia. 
Spitalul Municipal Medgidia a încheiat un acord cadru pentru furnizare produse antiseptice și dezinfectante.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Acord-cadru de furnizare produse antiseptice si dezinfectante - 3 loturi - COVID-19 “. 
 
Societățile care se va ocupa de furnizarea produselor antiseptice și dezinfectante pentru Spitalul Municipal Medgidia sunt Prohealth Med, B.Braun Medical, Pharmamed Consulting & Investment
 
Atribuirea a avut loc în data de 20.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Furnizare de antiseptice și dezinfectante

Autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificati in a 4 zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.

Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor - 9 zile.
 
Despre firmele câștigătoare  
 
Despre Prohealth Med 
 
Societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în județul Ialomița. Administrator este Frangulea Iuliana Cecilia. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă alte activităţi referitoare la sănătatea umană.
 
Potrivit Confidas.ro., societatea are un  număr de 1683 de  contracte publice și 0 dosare în instanță. Compania Prohealth Med S.R.L. a încheiat 1683 contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.820.046,05 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Administratia Fondului Cultural National, Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale - Unitatea Teritoriala 145, Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti.
  
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 9.091.322 lei, profit net de 1.766.255 lei și un număr de doi angajați.

Despre B Braun Medical  
 
B. Braun Medical este o societatea înființată în comuna Sânandrei, județul Timiș și are ca domeniu de activitate comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.

Potrivit Confidas.ro, pe anul fiscal 2020 societatea a raportat o cifră de afaceri de 197.125.560 lei, un profit net 12.827.994 lei și un număr mediu de 105 angajați.

Asociații societății sunt Bbraun Austria GMBH și Bbraun Melsungen AG. Administratorii societății sunt Gheorghe Bulat și Ioana Maria Forga. Societatea are cinci puncte de lucru.

Compania B.Braun Medical SRL a încheiat 40.251 contracte de achiziții publice în valoare totală de 830.262.768,04 lei. Printre autoritățile contractante se numără Spitalul Militar Constanța, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța sau Spitalul Județean Constanța.
 
Despre Pharmamed Consulting & Investment

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2018  și are sediul social în  județul Ilfov.
  
Asociat unic și administrator este Gavra Nicoleta Oana. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a..
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de  3.343.164  lei, profit net de 1.257.452 lei și un număr de patru angajați.

Compania Pharmamed Consulting & Investment S.R.L. a încheiat 128 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.737.590,00 lei. Printre autoritățile contractante se numără Spital Orasenesc Pucioasa, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 Bucuresti, Spitalul Clinic Nr. 1 C.F. Witting.
 
Societate are un număr de 128 de contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii